mk-MKen-US
Општина
Центар

ООУ Димитар Миладинов - шампион во одбојка (жени) на училишните игри “Центар 2015“

ООУ Димитар Миладинов - шампион во одбојка (жени) на училишните игри “Центар 2015“

Вчера се одигра фајнл-форот во одбојка (жени) во рамки на училишните спортски игри Центар 2015.

Во натпреварот за трето место ОУ 11-ти Октомври беше поуспешен од ОУ Кочо Рацин со резултат 2:0, а во финалето ОУ Димитар Миладинов го победи ОУ Гоце Делчев со резултат 2:1.

Редослед:

1. ОУ Димитар Миладинов

2. ОУ Гоце Делчев

3. ОУ 11ти Октомври

4. ОУ Кочо Рацин

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0