mk-MKen-US
Општина
Центар

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ФУДБАЛ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ФУДБАЛ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

1Коло

Екипи

Датум

Терен

Резултат

1

О.У Песталоци - О.У 11 Октомври

02.04.2015

13.00.ч

Коле Неделковски

2

О.У.Коле Неделоковски - О.У Димитар Миладинов

02.04.2015

13.45.ч

Коле Неделковски

3

О.У.К.Методиј – О.У Кочо Рацин

02.04.2015

14.30.ч

Коле Неделковски

2Коло

Екипи

Датум

Терен

Резултат

1

О.У К.Методиј - О.У.Коле Неделоковски

08.04.2015

13.00.ч

Коле Неделковски

2

О.У Песталоци - О.У Кочо Рацин

08.04.2015

13.45.ч

Коле Неделковски

3

О.У 11 Октомври - О.У Димитар Миладинов

08.04.2015

14.30.ч

Коле Неделковски

3Коло

Екипи

Датум

Терен

Резултат

1

О.У.Коле Неделоквски -О.У Песталоци

14.04.2015

13.00.ч

Коле Неделковски

2

О.У Димитар Миладинов - О.У.К.Методиј

14.04.2015

13.45.ч

Коле Неделковски

3

О.У Кочо Рацин - О.У 11 Октомври

14.04.2015

14.30.ч

Коле Неделковски

4Коло

Екипи

Датум

Терен

Резултат

1

О.У Песталоци -О.У Димитар Миладинов

16.04.2015

13.00.ч

Коле Неделковски

2

О.У Кочо Рацин - О.УКоле Неделоквски

16.04.2015

13.45.ч

Коле Неделковски

3

О.У.К.Методиј- О.У 11 Октомври

16.04.2015

14.30.ч

Коле Неделковски

5Коло

Екипи

Датум

Терен

Резултат

1

О.У Димитар Миладинов - О.У Кочо Рацин

22.04.2015

13.00.ч

Коле Неделковски

2

О.У Коле Неделоквски- О.У 11 Октомври

22.04.2015

13.45.ч

Коле Неделковски

3

О.У.К.Методиј -О.У Песталоци

22.04.2015

14.30.ч

Коле Неделковски

 

По завршувањето на регуларниот дел, првите четери екипи играат во финалниот турнир по следниот редослед 1-4 и 2-3.Поразените екипи играат натпревар за трето место а победниците за прво .

 

  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
3.7