mk-MKen-US
Општина
Центар

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ И РЕЗУЛТАТИ ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

 

1Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце делчев –

О.У.Кочо Рацин

03.03.2015

13.00 ч

11 Октомври

5:12

2

О.У.К.Методиј –

О.У.Коле Неделковски

03.03.2015

14.00 ч

11 Октомври

5:5 (на пенали 3:1)

3

О.У.Ј.Х.Песталоци –

О.У.Димитар Миладинов

03.03.2015

15.00 ч

11 Октомври

7:13

 

2Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Гоце Делчев

10.03.2015

13.00 ч

11 Октомври

8:13

2

О.У.11 Октомври –

О.У.Кочо Рацин

10.03.2015

14.00 ч

11 Октомври

16:12

3

О.У.К.Методиј –

О.У.Ј.Х.Песталоци

10.03.2015

15.00 ч

11 Октомври

11:9

 

3Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Ј.Х.Песталоци –

О.У.11 Октомври

17.03.2015

13.00 ч

11 Октомври

11:14

2

О.У.Гоце Делчев –

О.У.Димитар Миладинов

17.03.2015

14.00 ч

11 Октомври

15;19

3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.Коле Неделковски

17.03.2015

15.00 ч

11 Октомври

10;5

 

 

 

 

 

 

 

 

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

4Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце Делчев – О.У.Ј.Х.Песталоци

19.03.2015

13.00

11 Октомври

11:15

2

О.У.Коле Неделковски – О.У.11 Октомври

19.03.2015

14.00

11 Октомври

10:16

3

О.У.Димитар Миладинов-О.У.К.Методиј

19.03.2015

15.00

11 Октомври

10:9

5Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври-О.У.Димитар Миладинов

24.03.2015

13.00

11 Октомври

14:7

2

О.У.К.Методиј – О.У.Гоце Делчев

24.03.2015

14.00

11 Октомври

15:14

3

О.У.Ј.Х.Песталоци – О.У.Кочо Рацин

24.03.2015

15.00

11 Октомври

6:16

6Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце Делчев –

О.У.11 Октомври

26.03.2015

13.00

11 Октомври

15:23

2

О.У.Димитар Миладинов-

О.У.Коле Неделковски

26.03.2015

14.00

11 Октомври

10:0 (службено)

3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.К.Методиј

26.03.2015

15.00

11 Октомври

7:8

7Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври –

О.У.К.Методиј

30.03.2015

13.00

11 Октомври

24:11

2

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Ј.Х.Песталоци

30.03.2015

14.00

11 Октомври

12:15

3

О.У.Димитар Миладинов -

О.У.Кочо Рацин

30.03.2015

15.00

11 Октомври

13:10

 

 

По завршувањето на регуларниот дел, првите четери екипи играат ви финалниот турнир по следниот редослед 1-4 и 2-3.Поразените екипи играат натпревар за трето место а победниците за прво.

После последното одиграно коло, табелата за фајнл-форот е следна:

1. ООУ 11 Октомври
2. ООУ Кочо Рацин
3. ООУ Димитар Миладинов
4. ООУ Кирил и Методиј

 

  • Галерија
  • Коментари

1 коментари за веста "РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ И РЕЗУЛТАТИ ВО РАКОМЕТ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР"

AleJ

26.03.2015 20:18

Дали е точен резултатот од првото коло помеѓу ОУ ПЕСТАЛОЦИ и ОУ ДИМИТАР во корист на ОУ ПЕСТАЛОЦИ ?

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0