mk-MKen-US
Општина
Центар

Распоред на натпревари во кошарка за основните училишта во општина Центар

4Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври –

О.У.К.Методиј

27.01.2015

13:00

11 Октомври


2

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Ј.Х.Песталоци

27.01.2015

14:00

11 Октомври


3

О.У.Димитар Миладинов -

О.У.Кочо Рацин

27.01.2015

15:00

11 Октомври


5Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Ј.Х.Песталоци –

О.У.11 Октомври

05.02.2015

13:00

11 Октомври

48:17

2

О.У.Гоце Делчев –

О.У.Димитар Миладинов

05.02.2015

14:00

11 Октомври

33:34

3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.Коле Неделковски

05.02.2015

15:00

11 Октомври

15:25

6Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Гоце Делчев

10.02.2015

13:00

11 Октомври


2

О.У.11 Октомври –

О.У.Кочо Рацин

10.02.2015

14:00

11 Октомври


3

О.У.К.Методиј –

О.У.Ј.Х.Песталоци

10.02.2015

15:00

11 Октомври


7Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце Делчев –

О.У.11 Октомври

18.02.2015

13:00

11 Октомври


2

О.У.Димитар Миладинов-

О.У.Коле Неделковски

18.02.2015

14:00

11 Октомври


3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.К.Методиј

18.02.2015

15:00

11 Октомври


 

По завршувањето на регуларниот дел, првите четери екипи играат ви финалниот турнир по следниот редослед 1-4 и 2-3.Поразените екипи играат натпревар за трето место а победниците за прво место.

 

 

  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
3.0