mk-MKen-US
Општина
Центар

Распоред на натпревари и резултати во одбојка за основните училишта во општина Центар

 Првото коло од спортиските училишни игри во основните училишта во општина Центар е одложено

1Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце делчев –

О.У.Кочо Рацин

29.01.2015

13.00 ч

Д.Миладинов

 

2

О.У.К.Методиј –

О.У.Коле Неделковски

29.01.2015

14.00 ч

Д.Миладинов

 

3

О.У.Ј.Х.Песталоци –

О.У.Димитар Миладинов

29.01.2015

15.00 ч

Д.Миладинов

 

 

2Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце Делчев – О.У.Ј.Х.Песталоци

02.02.2015

13.00.ч

Д.Миладинов

 2:0 (25:6; 25;4)

2

О.У.Коле Неделковски – О.У.11 Октомври

02.02.2015

14.00.ч

Д.Миладинов

 2:0 (службено)

3

О.У.Димитар Миладинов-О.У.К.Методиј

02.02.2015

15.00 ч

Д.Миладинов

 2:0 

(25:10; 25:14)

 

3Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Гоце Делчев –

О.У.11 Октомври

11.02.2015

13.00ч

Д.Миладинов

 2:0 

(25:14; 25:10)

2

О.У.Димитар Миладинов-

О.У.Коле Неделковски

11.02.2015

14.00.ч

Д.Миладинов

 одложена, одиграна на 5.3.2015; 2:1 (25:15; 20:25; 15:7)

3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.К.Методиј

11.02.2015

15.00.ч

Д.Миладинов

 2:0

(25:14; 25:7)

 

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ ВО ОДБОЈКА ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

4Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Ј.Х.Песталоци –

О.У.11 Октомври

16.02.2015

13:00

Д.Миладинов

0:2

(11:25; 14:25)

2

О.У.Гоце Делчев –

О.У.Димитар Миладинов

16.02.2015

14:00

Д.Миладинов

1:2

(15:25; 22:25; 8:15)

3

О.У.Кочо Рацин –

О.У.Коле Неделковски

16.02.2015

15:00

Д.Миладинов

2:0

(25:17; 25:20)

5Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Гоце Делчев

25.02.2015

13:00

Д.Миладинов

0;2

(13;25; 16;25)

2

О.У.11 Октомври –

О.У.Кочо Рацин

25.02.2015

14:00

Д.Миладинов

2;0

(25;21; 25;18)

3

О.У.К.Методиј –

О.У.Ј.Х.Песталоци

25.02.2015

15:00

Д.Миладинов

2:1

(19:25; 23:21; 15:10)

6Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври-О.У.Димитар Миладинов

02.03.2015

13:00

Д.Миладинов

0:2

(24:26; 11:25)

2

О.У.К.Методиј –О.У.Гоце Делчев

02.03.2015

14:00

Д.Миладинов

0:2

(25:12; 25:08)

3

О.У.Ј.Х.Песталоци – О.У.Кочо Рацин

02.03.2015

15:00

Д.Миладинов

0:2

(10:25; 8:25)

7Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври –

О.У.К.Методиј

05.03.2015

13:00

Д.Миладинов

2:0

(25:9; 26:24)

2

О.У.Коле Неделковски –

О.У.Ј.Х.Песталоци

05.03.2015

14:00

Д.Миладинов

2:0

(25:8; 25:2)

3

О.У.Димитар Миладинов -

О.У.Кочо Рацин

05.03.2015

15:00

Д.Миладинов

2:0

(25:10; 25:21)

 

 

По завршувањето на регуларниот дел, првите четери екипи играат ви финалниот турнир по следниот редослед 1-4 и 2-3.Поразените екипи играат натпревар за трето место а победниците за прво место.

ПОЛУФИНАЛЕ 

ФИНАЛЕ                         

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0