mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од 5-то коло од натпревари во одбојка - “Лига Центар 2018“

Резултати од 5-то коло и табела од натпревари во одбојка во “Лига Центар 2018“:

15 ти натпревар   11 ти Октомври  -   Кирил и Методиј         2 : 0     25:07  25:03   

16 ти натпревар   Кочо Рацин         -   Коле Неделковски      1  : 2    22:25  25:19  07:15

17 ти натпревар   Ј Х Песталоци    -   Димитар Миладинов  0 : 2     11:25  17:25

Табела:

1 Димитар Миладинов 5 5 0 10:01 267:193 10
2 11 ти Октомври 5 4 1 09:03 279:214 9
3 Гоце Делчев 5 4 1 08:03 263:179 8
4 Коле Неделковски 5 3 2 07:05 259:219 7
5 Кочо Рацин 6 2 4 06:08 285:272 6
6 Ј Х Песталоци 5 0 5 00:10 161:250 0
7 Кирил и Методиј 5 0 5 00:10 63:250 0

  • Галерија
  • Коментари
 

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка