mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од 4-то коло од натпревари во одбојка - Лига Центар 2018

Резултати од 4-то коло од натпревари во одбојка - Лига Центар 2018

 

1. Ј Х - Песталоци  - Кочо Рацин                0:2     20:25   14:25

2. 11 ти Октомври   -  Димитар Миладинов  1:2     25:19  28:30  12:15

3. Кирил и Методиј - Гоце Делчев          0:2      05:25   03:25


1              Гоце Делчев                   4                3              1              07:02     212:138 7

2              Димитар Миладинов      3              3              0              06:01     164:116 6

3              11 ти Октомври               3              2              1              05:02     165:147 5

4              Коле Неделковски          3              2              1              04:03     152:131 4

5              Кочо Рацин                     4             2              2                04:04     174:149 4

6              Ј Х Песталоци                 3            0              3              00:06     208:150 0

7              Кирил и Методиј            4              0              4                  00:08     53:200  0

  • Галерија
  • Коментари
 

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0