mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати и табела од второ и трето коло - одбојка - Лига Центар 2018

Второ коло (Одбојка) - Лига Центар 08.02.2018

 

11 ти Октомври       - Песталоци      2:0    25:21   25:22

Коле Неделковски  - Гоце делчев    1:2   25:20    18:25  17:19

Кирил и Методија   - Кочо Рацин      0:2   06:25    09:25

 

место      школо                               натпревари  победи порази   сетови     поени     бодови

                                                                                                                 +     -        +     -

1.         11 ти Октомври                        2                      2           0         4     0     100: 83         4

2.          Гоце Делчев                            2                      1           1         3     2     112: 96         3

3.          Кочо Рацин                              2                      1           1         2     2      84: 65         2

4.          Коле Неделковски                  2                       1           1         2     3     102:112        2

5.          Димитар Миладинов              1                       1           0         2     0      50 : 11         2

6.          Песталоци                               1                       0           1         0     2      43 :50         0

7.          Кирил и Методија                    2                       0           2         0     4     26 : 100       0

 

трето коло     14.02.2018

 

Кочо Рацин    -  Димитар Миладинов    0:2    23:25   17:25

Гоце Делчев  -  Песталоци                     2:0    25:14   25:10

Коле Неделковски - Кирил и Методија  2:0    25:07   25:12

 

место      школо                                 натпревари  победи порази   сетови     поени     бодови

                                                                                                                  +     -        +     -

1.          Гоце Делчев                            3                      2           1              5    2       162:130      5                                                                  

2.          Димитар Миладинов              2                      2           0         4     0     100 : 51         4

3.         11 ти Октомври                        2                      2           0         4     0     100:  83         4

4.          Коле Неделковски                  3                      2           1         4     3      152:131        4

5.          Кочо Рацин                              3                      1           2         2     4     124:115         2

6.          Песталоци                               2                       0          2         0     4       67 :100        0

7.          Кирил и Методија                    3                      0           3         0     6      45 :150         0

  • Галерија
  • Коментари
 

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0