mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од натпревари во одбојка (девојки) “Лига Центар 2018“

Резултати од натпревари по одбојка - девојки во рамки на Лига Центар 2018: 

1. ООУ Димитар Миладинов  -  ООУ Св. Кирил и Методиј    2:0     прв сет  25:04    втор сет   25:07

2. ООУ 11 Октомври  -  Коле Неделковски     2:0     прв сет  25:22  втор сет   25:18

3. ООУ Гоце Делчев  -  Кочо Рацин     2:0        прв сет 25:22    втор сет  25:12

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
5.0