mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од натпреварите во кошарка - Лига Центар 2018

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ПО КОШАРКА ВО ЛИГА ЦЕНТАР 2017/18 ГОДИНА

1Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У. Коле Неделковски - О.У. К.Методиј

28.11.2017

11 Октомври

43 – 10

2

О.У. Ј.Х.Песталоци - О.У. Гоце Делчев

28.11.2017

11 Октомври

40 – 18

3

О.У.Кочо Рацин – О.У.Димитар Миладинов

28.11.2017

11 Октомври

35 - 16

4

О.У.11 Октомври - слободен

28.11.2017

11 Октомври

 

 

2Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.11 Октомври – О.У. Ј.Х.Песталоци

01.02.2018

11 Октомври

35 -42

2

О.У.Коле Недeлковски – О.У. Гоце Делчев

01.02.2018

11 Октомври

33 -29

3

О.У.К.Методиј – О.У. Кочо Рацин

01.02.2018

11 Октомври

00 - 20

4

О.У.Димитар Миладинов - слободен

11 Октомври

 

 

3Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У. ДимитарМиладинов- О.У. К.Методиј

12.12.2017

11 Октомври

37 – 04

2

О.У.Коле Неделковски – О.У. 11 Октомври

12.12.2017

11 Октомври

28 – 27

3

О.У. Кочо Рацин- О.У. Гоце Делчев

12.12.2017

11 Октомври

28 - 13

4

О.У.Ј.Х.Песталоци - слободен

11 Октомври

 

 

4Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У.Кочо Рацин – О.У. 11 Октомври

14.12.2017

11 Октомври

35 – 16

2

О.У.Гоце Делчев – О.У. Димитар Миладинов

14.12.2017

11 Октомври

14 – 27

3

О.У. Ј.Х.Песталоци - О.У. Коле Неделковски

14.12.2017

11 Октомври

22 - 31

4

О.У.К.Методиј - слободен

11 Октомври

 

 

5Коло

 

Екипи

 

Датум

 

Сала

 

Резултат

1

О.У. Ј.Х.Песталоци - О.У. Кочо Рацин

09.02.2017

11 Октомври

 

2

О.У. Димитар Миладинов- О.У. 11 Октомври

09.02.2017

11 Октомври

 

3

О.У.К.Методиј – О.У. Гоце Делчев

09.02.2017

11 Октомври

 

4

О.У.Коле неделковски - слободен

11 Октомври

 

 

6Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У. К.Методиј - О.У. 11 Октомври

25.01.2018

11 Октомври

07 – 33

2

О.У.Кочо Рацин – О.У. Коле Неделковски

25.01.2018

11 Октомври

44 – 24

3

О.У. ДимитарМиладинов- О.У. Ј.Х.Песталоци

25.01.2018

11 Октомври

23 - 26

4

О.У.Гоце Делчев - слободен

11 Октомври

 

 

7Коло

Екипи

Датум

Сала

Резултат

1

О.У. Гоце Делчев - О.У. 11Октомври

31.01.2018

11 Октомври

13 – 31

2

О.У.Димитар Миладинов- О.У. Коле Неделковски

31.01.2018

11 Октомври

43 – 25

3

О.У. Ј.Х.Песталоци - О.У. К.Методиј

31.01.2018

11 Октомври

20 - 05

4

О.У.Кочо Рацин - слободен

11 Октомври

 

 

ТАБЕЛА

 

р.б.

училиште

одиграни

натпрев.

победа

пораз

бодови

кош разлика

1

Кочо

Рацин

5

5

0

10

162-69 ( + 93 )

2

Коле

Неделковски

6

4

2

10

184-175 ( + 9 )

3

ЈоханХ.

Песталоци

5

4

1

9

150-112 ( + 28 )

4

Димитар

Миладинов

5

3

2

8

146-104 ( + 42 )

5

11 Октомври

 

5

2

3

7

142-125 ( + 17 )

6

Гоце

Делчев

5

0

5

5

87-159 ( -72 )

7

Кирил и

Методиј

5

0

5

5

26-153 ( - 127 )

 

 

 

Најдобри стрелци по одиграни 6 кола

 

1.   Хаџи-Ангеловски                 86     ООУ Ј.Х.Песталоци

2.   Наумоски                              57     ООУ Кочо Рацин

3.   Матевски                               49     ООУ Кочо Рацин

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка