mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

На 25.11.2016 се одигра првото коло во кошарка во Лигата Центар каде во мегусебни дуели а пред се во спортска и коректна игра се одиграа три натпревари и тоа:

О.У. Димитар Миладинов - О.У. Кирил и Методиј
резултат 43:13 (28:5)

О.У. Гоце Делчев - О.У. 11 Октомври
резултат 38:21 (16:9)

О.У. Коле Неделковски - О.У. Коста Рацин
резултат 32:40 (13:19)

  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
Нема оценка