mk-MKen-US
Општина
Центар

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

На 24.11.2016 се одигра првото коло на одбојка за девојчиња во "Лига Центар", каде во меѓусебни натпревари во фер и коректна атмосфера, силите ги одмерија:

ОУ Димитар Миладинов- ОУ 11-ти Октомври (2:0)
1 set 25:18
2 set 25:21

ОУ Кирил И Методиј - ОУ Ј.Х. Песталоци (0:2)
1 set 10:25
2 set 20:25

ОУ Коле Неделковски - ОУ Кочо Рацин (2:0)
1 set 25:13
2 set 25:11


  • Галерија
  • Коментари

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да објавувате коментари.

Печати
Категории: Настани, Спорт
Означувања:
Оценете ја оваа вест:
3.0