mk-MKen-US
Општина
Центар

Буџет на општината

   Пребарај     
-Документпревземи
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2015 годинаBudzet2015.pdf
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2014 годинаBudzet2014.pdf
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2013 годинаBudzet2013.pdf
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2012 годинаBudzet2012.pdf
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2016 годинаБуџет 2016.pdf
-Измени и дополнувања на Буџет 2015 годинаИзмени и дополнувања на Буџет 2015.doc
-Буџет на Општина Центар - Скопје за 2017 годинаБуџет на Општина Центар - Скопје за 2017 година.pdf
Страна 1 од 1 прва   претходна   следна   последна   


Извршување на буџетот на општината

-ДокументПревземи
-Годишна (завршна) сметка на буџетот на Општина Центар - Скопје за 2012 годинаZavrsnaSmetka2012.pdf
-Годишна (завршна) сметка на буџетот на Општина Центар - Скопје за 2013 годинаZavrsnaSmetka2013.pdf
-Годишна (завршна) сметка на буџетот на Општина Центар - Скопје за 2014 годинаZavrsnaSmetka2014.pdf
-Годишна (завршна) сметка на буџетот на Општина Центар - Скопје за 2015 годинаГодишна (завршна) сметка на буџетот на Општина Центар - Скопје за 2015 година.doc