mk-MKen-US
Општина
Центар

 
Кочо Рацин сабота, 03 јануари 20150

Кочо Рацин

Згрижувачката и воспитно-образовната дејност се остварува во четири работни единици-објекти (сите лоцирани на територијата на општина Центар) и...
Раде Јовчевски - Корчагин сабота, 03 јануари 20150

Раде Јовчевски - Корчагин

Градинката „Раде Јовчевски-Корчагин"-Скопје се наоѓа во центаротна градот Скопје и се состои од три објекта кои се во непосредна,меѓусебна...
13ти Ноември сабота, 03 јануари 20150

13ти Ноември

ЈУДГ ОЦ ,,13 Ноември,, -Скопје целосно гравитира на територијата на општина Центар -Скопје. Капацитетот на установата изнесува 630 деца, а опфатени...
12
 

сабота, 03 јануари 2015

ДИМИТАР МИЛАДИНОВ

Основното училиште Димитар Миладинов изградено во 1960 година е најголемо училиште во Општина Центар и тоа како по квадратура, така и по број на...

сабота, 03 јануари 2015

КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ

Основното училиште Коле Неделковски  е централно самостојно училиште кое се наоѓа на ул. Антоније Грубишиќ бр. 8 до Градежниот факултет во...

сабота, 03 јануари 2015

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Основното училиште Гоце Делчев Скопје се наоѓа во централното градско подрачје на Општина Центар на ул. Градски ѕид бр. 34. Училишната зграда која...
123
 
ЈП Паркинзи на Општина Центар сабота, 03 јануари 20150

ЈП Паркинзи на Општина Центар

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта ПАРКИНЗИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР-Скопје е формирано од Општина Центар, со Одлука на Советот на Општина Центар...
ЈП ПОЦ: Во наредните два месеци ќе се ажурираат податоци на затворените паркиралишта вторник, 17 јули 20180

ЈП ПОЦ: Во наредните два месеци ќе се ажурираат податоци на затворените паркиралишта

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“ од денес ќе започне со ажурирање на...
ЈП ПОЦ започнува со бележење на паркинг места и поставување на нови информативни табли понеделник, 13 август 20180

ЈП ПОЦ започнува со бележење на паркинг места и поставување на нови информативни табли

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје од денеска започнува со бележење на паркинг места и...