mk-MKen-US
Општина
Центар

Раде Јовчевски - Корчагин

Раде Јовчевски - Корчагин

Author: SuperUser Account/сабота, 03 јануари 2015/Категории: Градинки

Оценете ја оваа вест:
3.9
Градинката „Раде Јовчевски-Корчагин"-Скопје се наоѓа во центаротна градот Скопје и се состои од три објекта кои се во непосредна,меѓусебна територијална близина. Заради полесно комуницирање ивнатрешна организираност објектите носат имиња на познатителикови од детската литература и тоа се:
  1. ПИНОКИО на бул.Кочо Рацин бб.
  2. ПЕПЕЛАШКА на ул.Ленинградска бр,102
  3. ПАЛЕШКА на ул. Кеј 13,Ноември
Сепак, заедничкото име кое го носат сите три објекта, името нанародниот херој, борец за Македонија, за слободата, самостојностаи безгрижен раст на генерациите деца на Градинката, не правигорди и не обврзува на квалитет и високите дострели во дејноста сокоја се бавиме.

Целосниот извештај на градинката можете да го првземете подоле.
Печати

Број на прегледи (4637)/Коментари (0)

Означувања: